12 Nisan 2013 Cuma

YOĞURTLU KABAK SALATASI
3-4 ADET KABAK,6-7 KAŞIK YOĞURT,2 KAŞIK MAYONEZ,2-3 DİŞ SARIMSAK,ZEYTİNYAĞI,1 KAŞIK TEREYAĞ,SEVİYORSANIZ 1 DEMET DEREOTU.TUZ

KABAKLARI RENDELEYİP ZEYTİNYAĞI İLE TENCEREDE SUYUNU ÇEKENE KADAR PİŞİRİN,
SOĞUYUNCA YOĞURT,MAYONEZ,TUZ VE RENDELENMİŞ SARIMSAK KARIŞTIRIN
(ARZU EDERSENİZ DÖVÜLMÜŞ CEVİZDE)İLAVE EDEBİLİRSİNİZ
DEREOTUNU YIKAYIP VE İNCE DOĞRAYIP KARIŞTIRIN.
1 KAŞIK TEREYAĞINI VE BİRAZ KIRMIZI TOZ BİBERİ TAVADA KIZDIRIP SERVİS TABAĞINA ALDIĞINIZ YOĞURTLU KABAKLARIN ÜZERİNE GEZDİRİN

AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder