11 Nisan 2013 Perşembe

MİLFÖY HAMURUNDAN ÇİÇEKLER

12 ADET MİLFÖY,SUCUK,YARIM DEMET ISPANAK,PEYNİR,DOMATES VE YUMURTA SARISI

ISPANAKLARI KÜÇÜK KÜÇÜK SORAYIP TENCEREDE SÖNÜŞÜNCEYE KADAR PİŞİRİN VE SOĞUMAYA BIRAKIN.
SOĞUYAN ISPANAKLARA PEYNİRİDE İLAVE EDİP KARIĞTIRIN.
DOMATESLERİ VE SUCUKLARI HALKA HAKLA KESİN.
MİLFÖY PARCASININ DÖRT KENARINDAN ÇİZİKLER ATIN.
ORTASINA ISPANAKLI HARÇTAN KOYUN VE BİR DİLİMDE DOMATES YERLEŞTİRİN.
KENARLARDAN KESTİĞİNİZ KESİKLERİ ORTADA BİRLEŞTİRİN VE BİR DİLİM SUCUK YERLEŞTİRİN VE HAFİFCE BASTIRIN.
BÖREKLERİN ÜZERLERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜN VE FIRINDA ÜZERLERİ KIZARANA KADAR PİŞİRİN.
      AFİYET OLSUN:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder