7 Nisan 2013 Pazar




NİLÜFER HANIM BÖREĞİ
1 KİLO YUFKA,LOR YADA PEYNİRLE VE MAYDONOZLU İÇ HARCI,
SIVI HARCI İÇİN==YARIM LİTRE SÜT,1 PAKET KABARTMA TOZU,1 YUMURTA SARISI YARIM SU BARDAĞI SIVI YAĞ

YUFKALAR YARIM DAİRE ŞEKLİNDE KESİLİR,BİR KENARI YAKLAŞIK 4-5 CM KATLANIP BOYLU BOYUNCA KOL BÖREĞİ YAPAR GİBİ İÇ HARCI DÖŞENİR

SONRA RULO YAPILIR DÖRTE AYRILIR SONRA İKİYE KATLANIP U ŞEKLİ VERİLİR VE YAĞLANMIŞ TEPSİYE DİZİLİR

ARTAN  SIVI HARÇA 1 YUMURTA SARISI EKLEYİP ÇIRPILIR VE BÖREKLERİN TAMAMININ ÜZERİNE GEZDİRİLİR

200 DERECE FIRINDA 40-45 DAKİKA PİŞİRİLİR

 NİLÜFER HANIMIN ELLERİNE SAĞLIK

AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder