7 Nisan 2013 Pazar
NİLÜFER HANIM BÖREĞİ
1 KİLO YUFKA,LOR YADA PEYNİRLE VE MAYDONOZLU İÇ HARCI,
SIVI HARCI İÇİN==YARIM LİTRE SÜT,1 PAKET KABARTMA TOZU,1 YUMURTA SARISI YARIM SU BARDAĞI SIVI YAĞ
YUFKALAR YARIM DAİRE ŞEKLİNDE KESİLİR,BİR KENARI YAKLAŞIK 4-5 CM KATLANIP BOYLU BOYUNCA KOL BÖREĞİ YAPAR GİBİ İÇ HARCI DÖŞENİR
SONRA RULO YAPILIR DÖRTE AYRILIR SONRA İKİYE KATLANIP U ŞEKLİ VERİLİR VE YAĞLANMIŞ TEPSİYE DİZİLİR
ARTAN SIVI HARÇA 1 YUMURTA SARISI EKLEYİP ÇIRPILIR VE BÖREKLERİN TAMAMININ ÜZERİNE GEZDİRİLİR
200 DERECE FIRINDA 40-45 DAKİKA PİŞİRİLİR
NİLÜFER HANIMIN ELLERİNE SAĞLIK
AFİYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder