14 Nisan 2013 Pazar

BİSKREM KURABİYESİ
125 GR.YUMUŞAK MARGARİN
1.5 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1.5 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
1.5 ÇAY BARDAĞI ŞEKER
1 PAKET VANİLYA
4 SU BARDAĞI UN
250ADET BAYRAM ÇIKOLATASI

ÇIKOLATALARDAN HARİÇ BÜTÜN MALZEMELERDEN HAMUR YAPIN,HAMURURDAN LİMON BÜYÜKLÜĞÜNDE PARÇALAR KOPARIP ELİNİZLE ACIN VE ORTALARINA ÇIKOLATA KOYUP KAPATIN.
ÜZERLERİNE BICAKLA ŞEKİLLER VEREREK ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA 170 DERECEDE RENK ALANA KADAR PİŞİRİN...
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder