BALLI KULE
MALZEMELER
,1 PAKET MUZLU PUDİNG
1 PAKET KAKAOLU PUDİNG
6 SU BARDAĞI SÜT
1 ÇAY BARDAĞI BAL
1 LİMON KABUĞU RENDESİ
2 YEMEK KAŞIĞI Lİ,MON
YAPILIŞI
MUZLU PUDİNGİ 3 BARDAK SÜT İLE TARİFİNE GÖRE PİŞİRİN VE KASELERE BOŞALTIN.
KAKAOLU PUNİGİDE AYNI ŞEKİLDE HAZIRLAYIP MUZLU PUDİNGİN ÜZERİNE BOŞALTIN VE 2-3 SAAT BUZDOLABINDA BEKLETİN.
1 ÇAY BARDAĞI BAL,LİMON KABUĞU RENDESİ VE LİMON SUYUNU CEZVEYE KOYARAK OCAKTA ERİTİN.
SOĞUMUŞ PUDİNGLERİ TABAKLARA TERS CEVİRİN VE BALLI SOSU PUDİNGLEREİN ÜZERİNE PAYLAŞTIRIN.......
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder