29 Nisan 2013 Pazartesi

BALLI KULE
MALZEMELER
,1 PAKET MUZLU PUDİNG
1 PAKET KAKAOLU PUDİNG
6 SU BARDAĞI SÜT
1 ÇAY BARDAĞI BAL
1 LİMON KABUĞU RENDESİ
2 YEMEK KAŞIĞI Lİ,MON

YAPILIŞI
MUZLU PUDİNGİ 3 BARDAK SÜT İLE TARİFİNE GÖRE PİŞİRİN VE KASELERE BOŞALTIN.
KAKAOLU PUNİGİDE AYNI ŞEKİLDE HAZIRLAYIP MUZLU PUDİNGİN ÜZERİNE BOŞALTIN VE 2-3 SAAT BUZDOLABINDA BEKLETİN.
 1 ÇAY BARDAĞI BAL,LİMON KABUĞU RENDESİ VE LİMON SUYUNU CEZVEYE KOYARAK OCAKTA ERİTİN.

SOĞUMUŞ PUDİNGLERİ TABAKLARA TERS CEVİRİN VE BALLI SOSU PUDİNGLEREİN ÜZERİNE PAYLAŞTIRIN.......

AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder