22 Nisan 2013 Pazartesi

KÖSTEBEK PASTA
KEK İÇİN MALZEMELER
YARIM SU BARDAĞI SÜT
3 FİNCAN TOZ ŞEKER
2 YUMURTA,1 PAKET KABARTMA TOZU 2.5 SU BARDAĞI UN
100 GR YUMUŞAK MARGARİN
2 YEMEK KAŞIĞI KAKAO
3 ADET MUZ

KREMASI İÇİN MALZEMELER
2 PAKET KREM ŞANTİ
YARIM SU BARDAĞI ÇIKOLATA KIRINTISI
YARIM SU BARDAĞI HİNDİSTAN CEVİZİ

HAZIRLANIŞI
YUMURTA VE ŞEKERİ İYİCE CIRPIN SONRA SÜT KABARTMA TOZU,MARGARİN UN VE KAKAOYU İLAVE EDEREK İYİCE KARIŞTIRIN VE YAĞLANMIŞ KEK KALIBINDA,150 DERECEDE PİŞİRİN.....
KEK PİŞTİKTEN SONRA KALIPTAN CIKARIN VE ILIK İKEN ORTADAN KESİN VE CUKUR BÜYÜK BİR KASEYE BİR PARÇASINI DİKKATLİCE YERLEŞTİRİN............

KREMASI İÇİN 2 PAKET KREM ŞENTİYİ TARİFİNE GÖRE HAZIRLAYIN.
KREM ŞANTİ ŞERTLEŞTİKTEN SONRA 15 DAKİKA KADAR BUZDOLABINDA BEKLETİN SONRA ÇIKOLATA KIRINTISI VE HİNDİSTAN CEVİZİ Nİ ŞANTİYE KARIŞTIRIN....

MUZLARI HALKA HALKA DİLİMLEYİN VE KEKİN BİR PARÇASINI YERLEŞTİRDİĞİNİZ KASEYE MUZLARI SIRALAYIN VE ÜZERİNE KREMAYI DÖKÜN.......

SON İŞLEN OLARAK KEKİN DİĞER PARÇASINI EN ÜSTE YERLEŞTİRİN VE 1 GECE KEKİNİZİ BUZDOLABINDA BEKLETTİKTEN SONRA SERVİS TABAĞINA TERS CEVİRİN.

AFİYET OLSUN......



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder