FIRINDA ISPANAKLI MANTAR==YARIM KİLO ISPANAK,YARIM KİLO MANTAR,1 SOĞAN,SIVI YAĞ KARABİBER PULBİBER
ISPANAKLARI BOL SUDA GÜZELCE YIKAYIN,SONRA KAYNAR SUDA 2 DAKİKA KADAR HAŞLAYIN VE FAZLA SUYUNU SÜZÜN.
MANTARLAR YIKANIR VE KÜÇÜK KÜÇÜK SOĞRAYIP TENCEREYE KOYUN,SOĞANIDA KÜÇÜK SOĞRAYIP MANTARLA BİRLİKTE KAVURUN VE BAHARATLARI İLAVE EDİN.
BORCAMA İLK ÖNCE ISPANAKLARI YAYIN,ÜZERİNE MANTARLARI YAYIN.
BEŞEMAL SOSU==1.5 BARDAK SÜT,4-5 YEMEK KAŞIĞI ZEYTİN YAĞI,2 ÇORBA KAŞIĞI UN
TENCEREDE YAĞ VE UN KAVRULUR VE YAVAŞ YAVAŞ SOĞUK SÜT İLAVE EDİLİR VE BOZA KIVAMINA GELENE KADAR PİŞER.
BEŞEMAL SOSU MANTARLARIN ÜZERİNE DÖKÜNÜZ...EN ÜSTÜNEDE KAŞAR RENDESİ SERPİŞTİREREK FIRINDA 10 DAKİKA KADAR PİŞER......
AFİYET BAL ŞEKER OLSUN:)).......
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder