BERLİNDEN,NİHAL PANDO KARAŞAHİN İN SAYFAMIZA GÖNDERDİĞİ
LİMONLU PARFE...........
MALZEMELER==1 PAKET KREM ŞANTİ,1.5 BARDAK SÜT,1 SU BARDAĞI ŞEKER,
2 LİMON KABUĞU RENDESİ,2 LİMON SUYU,3 YUMURTA
HAZIRLANIŞI==KREM ŞENTİ TARİFİNE GÖRE CIRPILIR,YUMURTALAR VE ŞEKER 5 DAKİKA CIRPILIR VE KREM ŞANTİYE İLAVE EDİLİR.LİMON KABUĞU VE RENDESİDE İLAVE EDİLİP BÜTÜN MALZEMELER KARIŞTIRILIR.
KALIBINIZA VEYA BORCAMIN ALTINI YAPIŞMAMASI İÇİN,İSTERSENİZ HİNDİSTAN CEVİZİ YADA UFALANMIŞ BİSKÜVİ SERPİŞTİRİN BE PELTENİZİ DÖKÜN..
BUZDOLABINDA 3-4 SAAT BEKLETTİKTEN SONRA SERVİS YAPIN..............
NİHAL HANIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM,ELLERİNE SAĞLIK:))
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder