27 Nisan 2013 Cumartesi


KIZARTMA KIRMIZI BİBER

DOLMALIK KIRMIZI BİBERLERİ KÖZLEYİN VE SOĞUDUKTAN SONRA KABUKLARINI SOYUN.
KAŞAR PEYNİRİNİ KÜP KÜP DOĞRAYIN VE KAŞARLARA KEKİN KARABİBER İLE HARMANLAYIN.
KÖZLENMİŞ VE ÇEKİRDEKLERİ ÇIKARTILMIŞ BİBERLERİN İÇİNİ KAŞAR PEYNİRİ KARIŞIMIYLA DOLDURUN.
2 YUMURTAYI ÇIRPIN.
ÖNCE YUMURTAYA SONRADA GALETA UNUNA DOLDURULMUŞ BİBERLERİ BULAYIN VE KIZGIN YAĞDA PİŞİRİN.

SOĞUK YADA SICAK SERVİS YAPABİLİRSİNİZ.
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder