1 Nisan 2013 Pazartesi

                    TAVUK SALATASI
2 PARÇA TAVUK GÖĞSÜ(HAŞLANIP MİNİK MİNİK DİDİKLENİR)
2 SU BARDAĞI İRİ ÇEKİLMİŞ CEVİZ
2.5 KASE YOĞURT,MAYDANOZ,SARIMSAK,2 YEMEK KAŞIĞI MAYONEZ VE TUZ

3-4 DİŞ SARIMSAĞI EZDİKTEN SONRA YOĞURTLA KARIŞTIRIN.MAYONEZİ EKLEYİN VE MAYDANOZU ÇOK İNÇE DOĞRAYIP HEPSİNİ KARIŞTIRIN
DİDİKLENMİŞ TAVUK ETLERİNİDE EKLEYİP HEPSİNİ GÜZELCE KARIŞTIRIN
ÇEVİZİDE EKLEYİP İYİCE KARIŞTIRIN VE SERVİS TABAĞINIZA DÖKÜN......

  LEZZETLİ BİR TAT VE YAPIMIDA ÇOK PRATİK..........AFİYET OLSUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder