2 Mayıs 2013 Perşembe

TAHİNLİ KEMALPAŞA TATLISI

MALZEMELER
2 AVOÇ CEVİZ
1 PAKET HAZIR KEMALPAŞA TATLISI
3 ADET KARANFİL
100 GR.KAYMAK
4.5 SU BARDAĞI SU
3.5 SU BARDAĞI ŞEKER
5-6 KAŞIK TAHİN

HAZIRLANIŞI
ŞERBETİ İÇİN ŞEKER VE SUYU KAYNATIN,İÇİNE KARANFİLLERİDE ATIN.
KEMALPAŞALARI ŞERBETİN İÇİNE ATARAK 15 DAKİKA KADAR KAYNATIN.OCAĞIN ALTINI KAPATARAK KAPAĞI KAPALI OLARAK 10 DAKİKA BEKLETİN.

TATLILARI SERVİS TABAĞINA ALARAK SOĞUMAYA BIRALIN.
TATLILARIN ÜZERİNE BİRER PARÇA KAYMAK YERLEŞTİRİN.
TAHİNİDE KAYMAKLARIN ÜZERİNE DÖKÜN VE ÇEVİZ YERLEŞTİRİN...........

AFİYET ŞEKER OLSUN


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder