16 Mayıs 2013 Perşembe



ELMA DOLGULU MİLFÖY
10 YAPRAK MİLFÖY
3 ELMA
3 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER
TARCIN VE CEVİZ

YAPILIŞI
ELMALARI KÜP KÜP DOĞRAYIN,ŞEKER TARÇIN VE DÖVÜLMÜŞ CEVİZLE ELMALARI HARMANLAYIN.
MİLFÖY HAMURUNUN ORTASINA İÇ HARÇINDAN 1 ER KAŞIK KOYUN VE BOYUNA KATLAYIN.
ELİNİZLE HAMURLARIN KENARLARINI BASTIRIN VE BICAKLA ÜSTLERİNE ÇİZİKLER ATIN.
HAMURLARIN ÜZERLERİNE YUMURTA SARISI SÜRÜN VE ÖNCEDEN ISITILMIŞ FIRINDA ÜZERLERİ KIZARANA KADAR PİŞİRİN.

FIRINDAN ÇIKARDIKTAN SONRA ÜZERLERİNE PUDRA ŞEKERİ SERPEREK SERVİS YAPABİLİRSİNİZ......

AFİYET OLSUN:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder