14 Mayıs 2013 Salı

BİSKÜVİLİPASTA
MALZEMELER
2 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA
1 YEMEK KAŞIĞI UN
1 LİTRE SÜT YARIM BARDAK TOZ ŞEKER

 1 PAKET TOZ KREM ŞANTİ
1 PAKET KARE BİSKÜVİ BİSKÜVİLERİ ISLATMAK İÇİN 1 BARDAK SÜT
DİLİMLENMİŞ MUZ

HAZIRLANIŞI
SÜT,NİŞASTA,UN VE ŞEKER TENCEREDE PİŞİRİLİR VE OCAKTAN ALINIR (KIVAMI SULU OLABİLİR AMA ŞANTİ İLAVE EDİNCE KOYULAŞACAKTIR)
MUHALLEBİ 5 DAKİKA ILINDIKTAN SONRA TOZ KREM ŞANTİ İLAVE DDİLİP MİKSERLE İYİCE CIRPILIR.

BİSKÜVİLER SÜT İLE ISLATILARAK KREMADAN VE DİLİMLENMİŞ MUZ KOYARAK RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ ŞEKİLDE DİZİLİR.
PASTANIZIN ÜZERİNİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ SÜSLEYİN.
AFİYET OLSUN




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder