30 Eylül 2013 Pazartesi

KABAK YEMEĞİ:
SIVIYAĞ
4-5 DİŞ SARMISAK
1 KURU SOĞAN
3-4 ORTA BOY DOMATES RENDESİ
2 TATLI KAŞIĞI KIRMIZI BİBER RENDESİ YA DA SALÇASI
1 KG KABAK
TUZ KARABİBER ARZU EDİLEN BAHARATLAR
YARIM DEMET DEREOTU
YAPILIŞI :
AYIKLANAN VE DOĞRANAN SEBZELER YAZILIŞ SIRASINA GÖRE ORTA HARARETLİ OCAKTA SOTELENİR.2 SU BARDAĞI SU EKLENİP KISIK ATEŞTE 15-20 DAKİKA PİŞMEYE BIRAKILIR.İSTEĞE BAĞLI OLARAK SARMISAKLI YOĞURTLA SERVİS YAPILIR AFİYET OLSUN:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder