24 Eylül 2013 Salı



CEVİZLİ KURABİYE:
1 ÇAY BARDAĞI SIVI YAĞ
1 ÇAY BARDAĞI YOĞURT
1 ÇAY BARDAĞI TOZ ŞEKER
1 YUMURTA
125 GR YUMUŞAK MARGARİN( BECEL)
1 KABARTMA TOZU
BİR AVUÇ CEVİZ İÇİ İRİ DÖVÜLMÜŞ
ÜZERİNE PUDRA ŞEKERİ
YAPILIŞI CEVİZ HARİÇ TÜM MALZEMELER KARIŞTIRILIR ALABİLDİĞİNE UN EKLENİP KULAK MEMESİ KIVAMINA GELİNCE CEVİZ EKLENİR MİNİK TOPLAR YAPILIP 10 DERECE DE YAKLAŞIK 20 DAKİKA PİŞİRİLİR. İSTEĞE BAĞLI OLARAK SOĞUYUNCA PUDRA ŞEKERİ EKİLİP SERVİS EDİLİR
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder