31 Ağustos 2013 Cumartesi


PORTAKALLI TOP PUDİNG
MALZEMELER
1 PAKET HAZIR PORTAKALLI TANG
1 ÇAY BARDAĞI MISIR NİŞASTASI
1 ÇAY BARDAĞI ŞEKER
5 SU BARDAĞI SU

ARA KATINA=1 PAKET ETİ ÇAY KEYFİ KURABİYESİ

BEYAZ KISMI İÇİN
YARIM LİTRE SÜT
1 ÇAY BARDAĞI MISIR NİŞASTASI
1 PAKET VANILYA
2 ÇAY BARDAĞI ŞEKER

YAPILIŞI
ÖNCE PORTAKALLI OLAN TÜM MALZEMELERİ TENCEREDE MUHALLEBİ GİBİ PİŞİRİN VE ISLATILMIŞ FİNCANLARA 1 ER KEPCE DÖKÜN VE ÜZERİNE 1 ER ADET BİSKÜVİ YERLEŞTİRİN.

BEYAZ KISMI İÇİNDE BÜTÜN MALZEMELERİ KOYULAŞANA KADAR PİŞİRİN VE BİSKÜVİLERİN ÜZERİNE DÖKÜN.
FİNCANLAR SOĞUDUKTAN SONRA BUZDOLABINDA 1 GECE BEKLETİN VE SERVİS TABAKLARINA TERS CEVİREREK  SERVİS YAPIN......AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder