31 Ağustos 2013 Cumartesi
PORTAKALLI TOP PUDİNG
MALZEMELER
1 PAKET HAZIR PORTAKALLI TANG
1 ÇAY BARDAĞI MISIR NİŞASTASI
1 ÇAY BARDAĞI ŞEKER
5 SU BARDAĞI SU
ARA KATINA=1 PAKET ETİ ÇAY KEYFİ KURABİYESİ
BEYAZ KISMI İÇİN
YARIM LİTRE SÜT
1 ÇAY BARDAĞI MISIR NİŞASTASI
1 PAKET VANILYA
2 ÇAY BARDAĞI ŞEKER
YAPILIŞI
ÖNCE PORTAKALLI OLAN TÜM MALZEMELERİ TENCEREDE MUHALLEBİ GİBİ PİŞİRİN VE ISLATILMIŞ FİNCANLARA 1 ER KEPCE DÖKÜN VE ÜZERİNE 1 ER ADET BİSKÜVİ YERLEŞTİRİN.
BEYAZ KISMI İÇİNDE BÜTÜN MALZEMELERİ KOYULAŞANA KADAR PİŞİRİN VE BİSKÜVİLERİN ÜZERİNE DÖKÜN.
FİNCANLAR SOĞUDUKTAN SONRA BUZDOLABINDA 1 GECE BEKLETİN VE SERVİS TABAKLARINA TERS CEVİREREK SERVİS YAPIN......AFİYET OLSUN
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder