10 Temmuz 2013 Çarşamba


RAMAZANIN TATLISI GÜLLAÇ

MAZLEMELER
10 ADET GÜLLAÇ YUFKASI
1.5 LİTRE SÜT
2 SU BARDAĞI ŞEKER
1 PAKET VANİLYA
YARIN ÇAY BARDAĞI GÜLSUYU
1 KASE KIRILMIŞ CEVİZ

HAZIRLANIŞI
SÜT VE ŞEKER ŞEKER ERİYENE KADAR TENCEREDE ISITILIR VE ILINMAYA BIRAKILIR.
ŞEKERLİ SÜT ÇOK HAFİF ILIK OLMALI.SÜT ILINDIKTAN SONRA VANİLYA VE GÜLSUYUNU EKLEYİN VE KARIŞTIRIN.

TEPSNİNİZE GÜLLAÇ YUFKALARININ İLK 5 TANESİNİ TEKER TEKER YAYIN VE
HERKATINA ŞEKERLİ SÜTTEN DÖKÜN.KIRILMIŞ CEVİZLERİ BOLCA SERPİŞTİRİN VE AYNI İŞLEMİ DİĞER YUFKALARLADA YAPIN VE ARTAN SÜTÜN HEPSİNİ TEPSİYE YAYDIRIN.
GÜLLAÇINIZI GEVİZLERLE SÜSLEYİP 5 -6 SAAT ÇEKMESİNİ BEKLETİN.......
AFİYET OLSUN:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder