KAYISILI İRMİK TATLISI
250 GRAM KAYISI
1 PAKET YULAFLI BİSKÜVİ
1 LİTRE SÜT
8 KAŞIK İRMİK
6 KAŞIK ŞEKER
1 PAKET VANİLYA
HAZIRLANIŞI
KAYISILARI YIKAYIP ÇEKİRDEKLERİNİ ÇIKARIN VE TEPSİNİN TABANINA SIRALAYIN ,BİSKÜVİLERİDE KAYISILARIN ÜZERİNE DİZİN.
SÜT,İRMİK ŞEKER VE VANİLYA TENCEREDE KOYULAŞANA KADAR PİŞİRİLİR VE SICAK SICAK BİSKÜVİLERİN ÜZERİNE DÖKÜLÜP SOĞUDUKTAN SONRA BUZDOLABINDA 5-6 SAAT BEKLETİLİR.
SOĞUMUŞ OLAN TATLINIZI SERVİS TABAĞINA TERS CEVİRİN VE DİLİMLEYEREK SERVİS YAPIN.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder