30 Mart 2013 Cumartesi

SÜTLAÇ
1 KİLO SÜT,7 YEMEK KAŞIĞI ŞEKER,2 YEMEK KAŞIĞI NİŞASTA,1 YUMURTA SARISI,3 KAŞIK HAŞLANMIŞ PİRİNÇ....

1 LİTRE SÜTÜ VE ŞEKERİ TENCEREYA KOYUP KAYNATMAYA BAŞLATIN....DİĞER TARAFTA 1 SU BARDAĞI SÜT VE NİŞASTAYI KARIŞTIRIN ,YUMURTA SARISINIDA İLAVE EDİN KAYNAMAKTA OLAN SÜTLÜ ŞEKERE ÇIRPARAK KARIŞTIRIN........HAŞLANMIŞ PİRİNÖLERİDE İLAVE EDEREK HEPSİ HARMANLANIP OYULAŞANA KADAR HAFİF ATEŞTE PİŞİRİN...OCAKTAN ALDIKTAN SONRADA VANİLYA ŞEKERİNİ KARIŞTIRIN VE KASELERE BOŞALTIN............TARÇIN İLE SÜSLEYEREK SOĞUK SERVİS YAPIN...........AFİYET OLSUN:)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder