24 Mart 2013 Pazar

                                                AYVA TATLISI

MALZEMELER== 5- 6 ADET AYVA
                                 1.5 SU BARDAĞI ŞEKER
                                 2 ADET RENDELENMİŞ ELMA

YAPILIŞI==  AYVALARIN KABUKLARINI SOYUN,ELMA DİLİMLER GİBİ DİLİMLEYİN
                       TENCEREYE AYVALARI SIRALAYIN
                       RENDELENMİŞ ELMALARI AYVALARIN ÜZERİNE DÖKÜN VE ŞEKERİ
                       İLAVE EDİN.10 ADET AYVA ÇEKİRDEĞİNİ TENCEREYESERPİŞTİRİN VE
                       ÇOK KISIK ATEŞTE AYVALAR YUMUŞAYINCAYA KADAR PİŞİRİN.
                       SOĞUDUKTAN SONRA KAYMAK YADA CEVİZ İLE SÜSLEYİN

                                              AFİYET OLSUN

















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder