24 Mart 2013 Pazar

                                              NİHAL ABLAMIN KARPUZLU İRMİK TATLISI

MALZEMELER==1 SU BARDAĞI İRMİK
                              1.5 SU BARDAĞI ŞEKER
                              1 PAKET VANİLYA 1 KİLO SÜT
ÜST MALZEME==1 KASE İSTEĞE GÖRE MEYVE(BU TATLIDA KARPUZ REÇELİ VAR)
                               2 SU BARDAĞI SU
                              1 SU BARDAĞI TOZ ŞEKER
                              4 TATLI KAŞIĞI NİŞASTA
HAZIRLANIŞI==
SÜT İRMİK VE ŞEKER KOYULAŞINCAYA KADAR PİŞER,HAFİF ISLATILMIŞ BORCAMA DÖKÜLÜR VE SOĞUMAYA BIRAKILIR,
SU,ŞEKER VE NİŞASTA İLE ŞURUP YAPILIP SOĞUMUŞ İRMİK TATLISININ ÜZERİNE DÖKÜLÜR EN SONDA İSTEDİĞİNİZ MEYVELERDÖKÜLÜR VE SOĞUDUKTAN SONRA AFİYETLE YENİR:))

                       NAHAL ABLAMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM:))

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder