MALZEMELER==3 YUMURTA 80 GRAM BİTTER ÇIKOLATA YARIM SU BARDAĞI UN
50 GRAM TEREYAĞ YARIM SU BARDAĞI ŞEKER
HAZIRLANIŞI==TEREYAĞ VE ÇIKOLATA TEFLON TAVADA ERİTİLİR SONRA UN İLAVE
EDİLİP OCAKTAN ALINIR VE GÜZELCE HEPSİ KARIŞTIRILIR.
BAŞKA BİR KAPDA ÖNCE YUMURTALARI SONRADA ŞEKERİ İYİCE
CIRPIN VE ÇIKOLATALI KARIŞIMA İLAVE EDİP HEPSİNİ KARIŞTIRIN.
YAĞLAMIŞ OLDUĞUNUZ FIRIN KAPLARINA DÖKÜP ÖNCEDEN
ISITILMIŞ FIRINDA 8 DAKİKA PİŞER.
FIRINDAN CIKARIN VE SOĞUDUKTAN SONRA SERVİS YAPIN
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder