30 Mart 2013 Cumartesi

ENGİNAR....ZEYTİNYAĞLI

ZEYTİNYAĞLI ENGİNAR==KONSERVE ENGİNARLAR TENCEREYE SIRALANIP ÜZERİNE BEZELYE,HAVUÇ,PATATES GARNİTÜRÜ KONUR.DİĞER TARAFTA YARIM BARDAK ZEYTİNYAĞI VE YARIM LİMON KARIŞTIRILARAK ENGİNARLARIN ÜZERİNE DÖKÜLÜR.1 SU BARDAĞI SU İLAVE EDİLEREK TENCERENİN KAPAĞI KAPALI OLARAK 10 DAKİKA PİŞİRİLİR.
ENGİNARLAR SOĞUDUKTAN SONRA SERVİS TABAĞINA ALINIP DERE OTU İLE SÜSLENEREK SERVİS YAPILIR..............AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder