11 Haziran 2013 Salı

FIRINDA KUŞBAŞI ETLİ SEBZELER

MALZEMELER
YARIM KİLO KUŞBAŞI ET
PATATES
HAVUÇ
SOĞAN
SARMISAK
SALÇA,KEKİK,KARABİBER,TUZ VE YARIM ÇAY BARDAĞI KADAR SIVI YAĞ

HAZIRLANIŞI
ETLERİ TENCEREDE KAVURUN.PATATES VE HAVUÇLERI DOĞRAYIN VE TEPSİYE YERLEŞTİRİN.
SOĞANLARI ARZUNUZA GÖRE YA UFAK UFAK YADA İRİ DOĞRAYIN VE PATATESLERİN ÜZERİNE SERPİŞTİRİN.
KAVRULMUŞ ETLERİDE TEPSİYE YERLEŞTİRDİKTEN SONRA 2 KAŞIK SALÇAYI SIVI YAĞ İLE KARIŞTIRIN VE YARIM BARDAK KADAR SU EKLEDİKTEN SONRA SALÇALI SOSUNUZU TEPSİYE DÖKÜN.
KEKİK VE KARABİBERİDE EKLEDİKTEN SONRA 180 DERECE FIRINDA PATATESLER PİŞENE KADAR PİŞİRİN..

AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder